Blazersklas 

In de blazersklas krijgen kinderen in groepsverband muziekles waarbij de beginselen van het bespelen van een instrument en het lezen van noten wordt aangeleerd. De cursus is bedoelt voor kinderen vanaf groep 5 die zich willen oriënteren in het maken van muziek. In een cursus van 12 lessen wordt er uitleg gegeven over de verschillende instrumenten, leer je blazen op het instrument en leer je de eerste muzieknoten lezen.

Het lesmateriaal en het instrument worden beschikbaar gesteld door de vereniging. Het instrument mag meegenomen worden naar huis om te oefenen. Als er vragen zijn over de keuze van een instrument, stel ze dan gerust via opleiding@muziekverenigingklarenbeek.nl.

De dirigent van de blazersklas is Gemma Scherpenzeel met hulp van een aantal ervaren muzikanten. De kosten voor de gehele cursus zijn € 50, daarnaast vragen we € 50 euro borg voor het instrument. 

Je kunt, zodra er weer een nieuwe blazersklas gepland staat, je inschrijven door onderstaande gegevens te mailen naar opleiding@muziekverenigingklarenbeek.nl:

Aanmelding Blazersklas

Naam
Geboortedatum
Naam ouder
Straatnaam + huisnummer
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Instrument keuze: (klarinet, dwarsfluit, saxofoon,trompet, bariton of trombone)

Share This