Bestuur

Bestuur

Stephan Hagen
Voorzitter

Stephan is de voorzitter van MVK. Stephan zit vergaderingen voor, beheert het verenigingsbeleidsplan en speelt een belangrijke rol in de coördinatie van alle muzikale en niet muzikale activiteiten binnen vereniging.

Gerrie Schipper
Penningmeester

Gerrie beheert voor Muziekvereniging Klarenbeek de financiën, subsidies, donateursadministratie verzekeringen en ledenadministratie. Gerrie zorgt o.a. voor de inning van contributies, donaties, facturering van lesgelden en betaling van facturen.
penningmeester@muziekverenigingklarenbeek.nl

E-mail
Kees Kuiper
Secretaris

Kees is verantwoordelijk voor het secretariaat binnen de vereniging. Hij zorgt voor verslaglegging van diverse vergaderingen en ondersteunt in organisatie bij diverse activiteiten. 
secretaris@muziekverenigingklarenbeek.nl

E-mail
Kees van Kolmeschate
Bibliothecaris

Kees neemt de volgende taken binnen het bestuur voor zijn rekening: de muziekbibliotheek, de nieuwsbrief, de Kamer van Koophandel en hij is betrokken bij de Apeldoornse Muziek Federatie. Voor informatie over één van de bovenstaande onderwerpen kunt u contact opnemen met Kees, (055) 522 6215/ (06) 129 458 00. 
cvkolmes@hetnet.nl

 

E-mail
Martine Brink
Coördinator muziekonderwijs

Martine ontfermt zich over de opleidingszaken binnen Muziekvereniging Klarenbeek. Muziekonderwijs, opleidingsorkest en de opleidingscommissie vallen onder haar verantwoordelijkheden. 
opleiding@muziekverenigingklarenbeek.nl

E-mail
Ben Nieuwenstijn
Algemeen bestuurslid
Share This