woensdag, 21 mrt 2018
You are here: Home Agenda
  Print Email help
Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Categories
Bekijk per categorie
Search
Zoeken
Rommelmarkt in en om Ons Gebouw
Zaterdag, 12. Mei 2012, 09:00 - 14:00
Hits : 554
Hij is er weer, de Rommelmarkt van MVK op 12 mei

De rommelmarkt van Muziekvereniging Klarenbeek is weer terug van weggeweest! Op zaterdag 12 mei 2012 zal de vereniging weer een rommelmarkt houden in en rondom Ons Gebouw in Klarenbeek. De rommelmarkt is als vanouds, maar deels in een nieuw jasje. Met de opbrengst van deze rommelmarkt wil de vereniging ondermeer een bijdrage leveren aan het muziekonderwijs voor de kinderen en het instrumentarium.  

Bruikbare spullen

Daarom ontvangt de vereniging graag uw oude en nog bruikbare spullen. Wat is welkom? Huishoudelijke spullen, speelgoed en knuffels, fietsen en ijzerwaren, meubels, ledikanten, boeken, TV’s, elektra en kleding. Wat de vereniging niet kan gebruiken zijn wasmachines en -drogers, koelkasten en matrassen.U kunt uw bruikbare spullen inleveren op een aantal datums: 12, 19 en 26 maart, 2, 16 en 23 april. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Kinderkleedjesmarkt en kofferbakverkopen


De vereniging stelt ook ruimte voor een kleedje beschikbaar aan kinderen voor €5,00. Kinderen mogen dan hun eigen spullen verkopen én ze krijgen van de vereniging iets lekkers. Dus vind je het leuk om je spulletjes te verkopen, geef je dan op! En er is een kofferbak verkoop. De te verkopen spullen moeten in de sfeer van de rommelmarkt passen. Het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie volgt, maar als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de rommelmarkt of u opgeven? Neem dan gerust contact op met Stephan Hagen. Bij voorkeur via email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , anders telefonisch 055-843331 (op werkdagen tussen 18.30-20.00 uur).
Locatie : Ons Gebouw, Woudweg 119, 7381 BB Klarenbeek
Contact : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Terug