vrijdag, 23 feb 2018
You are here: Home Agenda
  Print Email help
Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Categories
Bekijk per categorie
Search
Zoeken
Concert CGZ Sions Lofzang in Prot. Kerk Klarenbeek, mmv Opleidingsorkest
Zondag, 3. Oktober 2010, 19:00
Hits : 263

KLARENBEEK - De Christelijke Gemengde Zangvereniging Sions Lofzang houdt op 3 oktober een concert in de Protestantse kerk van Klarenbeek. De avond begint om 19.00 uur. De kerk is open vanaf 18.30 uur.


Het belooft een gevarieerd programma te worden waarbij het koor De Lofstem uit Lemele zal meewerken. Beide koren staan onder leiding van Adriaan Laseur. De koren zullen zowel afzonderlijk als gezamenlijk optreden. Verder zal het opleidingsorkest van de muziekvereniging Klarenbeek enkele werken laten horen. Werk van de componist Telemann zal worden uitgevoerd door Rob van de Wiel op altfluit, Gemma Scherpenzeel op dwarsfluit en Dinie Scherpenzeel op orgel.
De toegang is gratis, maar er zal een collecte worden gehouden. De opbrengst van deze collecte komt ten goede aan de stichting Vrienden van de Geode. Deze stichting zamelt geld in om mensen met een verstandelijke handicap financieel te ondersteunen bij het zelfstandig wonen onder begeleiding. Het gaat daarbij om voorzieningen te bekostigen die niet uit reguliere uitkeringen worden betaald, maar wel tot een optimale woon- en leefsituatie leiden. Tijdens het concert zal er iemand van de stichting aanwezig zijn om het doel verder toe te lichten.

Terug