woensdag, 21 mrt 2018
You are here: Home Tijdlijn
Tijdlijn
Spetterend concert van de jeugdorkesten van Muziekvereniging Klarenbeek Afdrukken E-mailadres

Op 4 november 2011 geven de jeugdorkesten van Muziekvereniging Klarenbeek een zeer gevarieerd concert met een speciaal tintje. De dirigenten (resp. Ina Esselink en Giorgio Mediati) hebben een aantal thema’s bedacht en om deze thema's extra karakter te geven zijn er o.a. solisten, figuranten en gastoptredens…

flyer4nov2011


Om een klein tipje van de sluier op te lichten: zo zullen op deze avond twee jeugdige danskoppels van Wensink DanceMasters de orkesten begeleiden bij het thema ‘Dans’, treden er zangers/zangeressen op, en is er een DJ aanwezig...

In de pauze vindt een verloting plaats met mooie prijzen: o.a. seizoenkaarten voor de Apenheul, een uurtje trampolinespringen voor 10-20 personen bij Tom Cleton, bioscoopkaartjes, prijsjes van Intertoys, en nog veel meer!

De jonge muzikanten zijn in de leeftijdscategorie van 8-15 jaar oud. In het programma staat de jeugd centraal. Dit belooft een leuke avond te worden. Neem dus de kinderen mee en kom! De zaal is geopend vanaf 19.00uur en het concert begint om 19.30uur. De entree bedraagt € 2,50 en kinderen beneden de 16 jaar hebben gratis toegang. Het concert wordt gegeven in Ons Gebouw aan de Woudweg 119 in Klarenbeek.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Verhoog Muziek, JT.nl bioscopen, Mi Dushi, Cleton Sports, Markant, Koningin Juliana Toren, Intertoys, Oonk, Sligro, Stichting Muziektent Oranjepark, Laser Sensation, Copy Service Eclipse, De Nieuwe Zweep, Bakkerij Jan Stok. Supermarkt Imanse, Drogisterij Wansink en Zwembad De Schaek.
Zie ook deze link.

Laatst aangepast op maandag 06 oktober 2014 07:59
 
Dubbelconcert 19 november 2011 Afdrukken E-mailadres

Poster_najaarsconcert_2011

Op zaterdagavond 19 november geeft Muziekvereniging Klarenbeek haar najaarsconcert onder leiding van interim dirigent Karel van den Berge. Een bijzonder concert door het bezoek van Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina uit Heerde, onder leiding van Silva Soepboer. Beide orkesten zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen.

U bent van harte welkom bij dit dubbelconcert. Het concert wordt gegeven in zalencentrum De Nieuwe Zweep in Klarenbeek. De zaal is vanaf 19.30 geopend en het concert begint om 20:00 uur. De entree bedraagt € 5,- en kinderen beneden de 18 jaar hebben gratis toegang.

Inmiddels nieuwsgierig geworden naar Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina? Kijk alvast op www.wilhelmina-heerde.nl.

 

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:52
 
Römanö Mediati neemt afscheid; 27 maart 2011 Afdrukken E-mailadres

RmanMZondagmiddag 27 maart hebben Muziekvereniging Klarenbeek en dirigent Römanö Mediati afscheid van elkaar genomen. Römanö is van 2001 tot 2011 betrokken geweest bij de vereniging en heeft sinds 2007 het Harmonieorkest gedirigeerd. “ Wij hebben hem als een gedreven persoonlijkheid leren kennen” zegt Erik Klopman, voorzitter van Muziekvereniging Klarenbeek. Beide partijen aanvaarden met pijn in het hart het afscheid, maar gaan beide een nieuwe uitdaging aan. “Wij wensen Römanö heel veel succes bij zijn nieuwe muzikale uitdaging”, aldus Erik Klopman.

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:53
 
Ze zijn er weer, de worsten! 2011 Afdrukken E-mailadres

Ook dit jaar verkoopt Muziekvereniging Klarenbeek weer in het weekend van 28 en 29 januari rookworsten. De heerlijke slagerworsten van Walravens worden weer bij u aan de deur verkocht en bezorgd. Vrijdagavond 28 januari zullen wij langskomen in de nieuwbouwwijken van Klarenbeek, zaterdagochtend 29 januari in de buitenwijken van Klarenbeek en Oosterhuizen en omgeving.

Zijn wij niet bij u aan de deur geweest of bent u niet thuis? En wilt u toch graag genieten van de heerlijke worsten van Muziekvereniging Klarenbeek? U kunt de worsten ook bestellen bij Jeanette Dijkhof (06-83099398) of Petra van Schaik (06-15385440).

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:42
 
« StartVorige12345VolgendeEinde »

Pagina 5 van 5