zaterdag, 16 dec 2017
You are here: Home Tijdlijn
Tijdlijn
Zomers buitenconcert op 1 juli 2012 in het Worp-plantsoen nabij Deventer Afdrukken E-mailadres

Muziekkoepel WorpOp zondag 1 juli van 14.00 tot 16.00 uur sluit Muziekvereniging Klarenbeek o.l.v. Jos Pijnappel  haar seizoen af met een zomers buitenconcert in het Worp-plantsoen op de Worp nabij de Deventer sky-line. Het orkest brengt een gevarieerd en zomers programma ten gehore bestaande uit o.a. Abba, James Bond, Moment for Morricone en nog veel meer. De entree is gratis. U bent van harte welkom!

 

Laatst aangepast op dinsdag 11 juni 2013 22:37
Lees meer...
 
Rommelmarkt MVK 2012 in nieuw jasje! Afdrukken E-mailadres
P1020656
Op zaterdag 12 mei hield MVK (Muziekvereniging Klarenbeek) na zes jaar weer een rommelmarkt. Het was weer ouderwets gezellig, maar deels in een nieuw jasje! De vereniging heeft niet alleen een rommelmarkt georganiseerd, maar ook een kleedjesmarkt van en voor kinderen én kofferbakverkopen. De opbrengst van deze eerste succesvolle rommelmarkt komt ten goede aan nieuwe instrumenten, nieuwe muziek en de jeugd.
Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:37
 
Voorjaarsconcert op zondag 25 maart 2012 Afdrukken E-mailadres

Tijdens dit concert schetsen wij voor u een ‘portret van een muziekvereniging’; een echt familieconcert waarin alle orkesten van de vereniging aan bod komen. Het aspirantenorkest (met beginnelingen) verzorgt een kort optreden onder leiding van Eugenie Albers. Het opleidingsorkest, onder leiding van Giorgio Mediati, vertelt een verhaal uit Schotland. In ‘Tales from Scotland’ nemen zij u mee op een ‘Road Trip’.

Het harmonieorkest brengt onder leiding van onze nieuwe dirigent Jos Pijnappel een gevarieerd en levendig programma ten gehore met muziek uit onder andere de musical TinTin (Kuifje). Daarnaast kunt u genieten van ‘Portrait of a City’ van Philip Sparke, waarin u meegenomen wordt naar de levendige stad Londen. Verder kunt u luisteren naar ‘A Classical Evening’ waarin fragmenten uit de klassieke muziek te horen zijn. Denk hierbij aan Leichte Kavallerie van Franz von Suppé en Nimrod uit de Enigma Variations van Edward Elgar. A Classical Evening is een arrangement van Jos Pijnappel.

U bent van harte welkom!

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:57
 
Muziekvereniging Klarenbeek doet mee met de BZT-show van de NCRV 2012 Afdrukken E-mailadres

BZT_show_2

MVK-lid Jan Groot Koerkamp doet mee met de Bloed, Zweet en Tranen show (BZT-show) van de NCRV. De BZT-show is een amusementsprogramma waarin wensen van kinderen vervuld worden. Jan Groot Koerkamp heeft op zijn trompet meegespeeld in de BZT-band. Het werd uitgezonden op zaterdag 18 februari op Nederland 3 om 17:45.

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:57
 
Muziekvereniging Klarenbeek brengt muziek naar de basisschool! 2012 Afdrukken E-mailadres

In de weken voorafgaand aan 31 januari heeft Muziekvereniging Klarenbeek muzieklessen verzorgd voor de leerlingen van groep 5 t/m 8. De leerlingen oefenden liedjes van de mini-musical ‘Wieger wordt wakker’. Een spetterend verhaal over blaasmuziek, waarin de leerlingen een hoofdrol spelen. De  mini-musical werd op dinsdag 31 januari in De Nieuwe Zweep ten gehore gebracht. , de zaal is geopend vanaf 18.30.

Na afloop van de musical mochten de leerlingen de instrumenten van het orkest uitproberen en konden ze zich opgeven voor de ‘Blazersklas’.

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:59
Lees meer...
 
« StartVorige12345VolgendeEinde »

Pagina 4 van 5