woensdag, 21 mrt 2018
You are here: Home Tijdlijn
Tijdlijn
Najaarsconcert op zaterdag 17 november 2012 Afdrukken E-mailadres

Op zaterdag 17 november 2012 om 20.00 uur geeft Muziekvereniging Klarenbeek haar jaarlijkse najaarsconcert in De Nieuwe Zweep te Klarenbeek. Onder leiding van dirigent Jos Pijnappel brengt het orkest een gevarieerd muzikaal programma ten gehore. Zo kunt u genieten van 'El Torico de la Cuerda' van Luis Serrano Alarcón, een prachtig werk met een Spaans karakter. Verder speelt het orkest 'Olympic Fanfare and Theme' van John Williams, 'Ruslan and Lyudmila' van Mikhail Glinka en 'Of Sailors and Whales' van W. Francis McBeth.

Na de pauze wordt het orkest aangevuld met een combo en zangeressen Nikki Jansen en Karin Brouwer.  Samen nemen zij u mee langs een repertoire van bekende muzikale werken, zoals ‘Vlieg met me mee’ van Trijntje Oosterhuis, ‘A night like this’ van Caro Emerald en ‘Valerie’ van Amy Winehouse. U bent van harte welkom!

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:33
 
Zomerconcert van onze Jeugdorkesten op 24 juni 2012 om 14:00 uur Afdrukken E-mailadres

muziektent

Vanwege de slechte weersverwachtingen vindt dit optreden niet plaats in de Muziektent in het Oranjepark, maar in "Ons Gebouw", Woudweg 119, Klarenbeek.

Voordat Miles Davis een grote en beroemde trompettist werd, heeft hij ooit klein moeten beginnen. Met noten lezen, muziekles, en met heel veel studeren. Zoals hij zijn er nog veel meer voorbeelden te vinden.

Wie weet zit er wel zo'n talent in onze Blazersklas, die tijdens het Zomerconcert hun afsluitend concertje houdt. Of in ons Aspirantenorkest, het allereerste van de drie orkesten dat repeteert én muziekles volgt. Of onder de leden van ons daarop volgend Opleidingsorkest, die al wat meer ervaring

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:36
Lees meer...
 
Zomers buitenconcert op 1 juli 2012 in het Worp-plantsoen nabij Deventer Afdrukken E-mailadres

Muziekkoepel WorpOp zondag 1 juli van 14.00 tot 16.00 uur sluit Muziekvereniging Klarenbeek o.l.v. Jos Pijnappel  haar seizoen af met een zomers buitenconcert in het Worp-plantsoen op de Worp nabij de Deventer sky-line. Het orkest brengt een gevarieerd en zomers programma ten gehore bestaande uit o.a. Abba, James Bond, Moment for Morricone en nog veel meer. De entree is gratis. U bent van harte welkom!

 

Laatst aangepast op dinsdag 11 juni 2013 22:37
Lees meer...
 
Rommelmarkt MVK 2012 in nieuw jasje! Afdrukken E-mailadres
P1020656
Op zaterdag 12 mei hield MVK (Muziekvereniging Klarenbeek) na zes jaar weer een rommelmarkt. Het was weer ouderwets gezellig, maar deels in een nieuw jasje! De vereniging heeft niet alleen een rommelmarkt georganiseerd, maar ook een kleedjesmarkt van en voor kinderen én kofferbakverkopen. De opbrengst van deze eerste succesvolle rommelmarkt komt ten goede aan nieuwe instrumenten, nieuwe muziek en de jeugd.
Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:37
 
Voorjaarsconcert op zondag 25 maart 2012 Afdrukken E-mailadres

Tijdens dit concert schetsen wij voor u een ‘portret van een muziekvereniging’; een echt familieconcert waarin alle orkesten van de vereniging aan bod komen. Het aspirantenorkest (met beginnelingen) verzorgt een kort optreden onder leiding van Eugenie Albers. Het opleidingsorkest, onder leiding van Giorgio Mediati, vertelt een verhaal uit Schotland. In ‘Tales from Scotland’ nemen zij u mee op een ‘Road Trip’.

Het harmonieorkest brengt onder leiding van onze nieuwe dirigent Jos Pijnappel een gevarieerd en levendig programma ten gehore met muziek uit onder andere de musical TinTin (Kuifje). Daarnaast kunt u genieten van ‘Portrait of a City’ van Philip Sparke, waarin u meegenomen wordt naar de levendige stad Londen. Verder kunt u luisteren naar ‘A Classical Evening’ waarin fragmenten uit de klassieke muziek te horen zijn. Denk hierbij aan Leichte Kavallerie van Franz von Suppé en Nimrod uit de Enigma Variations van Edward Elgar. A Classical Evening is een arrangement van Jos Pijnappel.

U bent van harte welkom!

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:57
 
« StartVorige12345VolgendeEinde »

Pagina 4 van 5