woensdag, 21 mrt 2018
You are here: Home Tijdlijn
Tijdlijn
Multifunctioneel Centrum Klarenbeek Afdrukken E-mailadres
Het bestuur van de Stichting Multifunctioneel Centrum heeft 12 februari besloten om groen licht te geven voor de start van de bouw.
Dit betekent dat in week 8 de eerste voorbereidende werkzaamheden gaan plaatsvinden, te weten het uitgraven en verder aanleggen van de bouwweg.
Het is natuurlijk een fantastische mijlpaal voor ons allen en een lang gekoesterde wens gaat nu eindelijk in vervulling.
Zie ook de site van het MFC .
Laatst aangepast op zondag 18 mei 2014 11:37
 
Rommelmarkt Muziekvereniging Klarenbeek met extra activiteiten op 17 mei Afdrukken E-mailadres

rommelmarkt

Na maanden van voorbereiding is het zaterdag 17 mei zover. Muziekvereniging Klarenbeek houdt haar rommelmarkt. Dit keer ten bate van het nieuwe Multifunctionele Centrum Klarenbeek.

Laatst aangepast op zaterdag 30 januari 2016 20:25
Lees meer...
 
Winterconcert Opleidingsorkest op 14 december. Afdrukken E-mailadres

PosterConcertOplOrk13C14

Na het fantastische optreden van het harmonieorkest is het nu de beurt aan het opleidingsorkest van Muziekvereniging Klarenbeek! Op 14 december 2013 zullen zij zich presenteren tijdens een eigen concert. Onder het motto 'Samen Sterk' zullen zij samen met het opleidingsorkest van Gorssel/Eefde optreden in Ons Gebouw aan de Woudweg in Klarenbeek. Tevens zullen de leerlingen laten horen wat ze op les hebben geleerd. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd. De toegang is gratis!

Datum: zaterdag 14 december
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Laatst aangepast op zondag 18 mei 2014 11:47
 
Multifunctioneel Centrum Klarenbeek Afdrukken E-mailadres

Er is een belangrijke mijlpaal behaald in het proces voor de bouw van het Multifunctionele centrum!

Afgelopen vrijdag 27 september is de Stichting beheer accommodatie SC Klarenbeek formeel bij de notaris gewijzigd in Stichting Multifunctioneel Centrum De Pauw.


Inhoudelijk is de verbintenis met de sportclub ontkoppeld en is de Stichting een orgaan geworden die samen met al de verenigingen, stichtingen en geïnteresseerden het nieuwe complex willen bouwen en daaraan vervolgens invulling willen geven.

Onderdeel van deze statutenwijziging is dat de Stichting een breder doel heeft gekregen die als volgt is geformuleerd:

De Stichting heeft tot doel de leefbaarheid te bevorderen in het dorp Klarenbeek door het ontwikkelen, realiseren en beheren van een Multifunctioneel Centrum (MFC) waar alle burgers van het dorp Klarenbeek hun plek vinden om elkaar te ontmoeten, informatie en advies te krijgen en zich te ontwikkelen en te recreëren;

Op basis van bovenstaande, de bestemmingsplan wijziging die 6 oktober vastgesteld wordt en de omgevingsvergunning die eind dit jaar verwacht wordt, gaan we vanaf februari 2014 starten met de bouw.

De samenwerkende instanties hebben dit project de naam “Grenzeloos ontmoeten door .... verbinden” gegeven.

Laatst aangepast op maandag 14 april 2014 06:11
 
Najaarsconcert op zaterdag 23 november met violist Adriaan Stoet Afdrukken E-mailadres

Aff131123

Muziekvereniging Klarenbeek heeft een aantrekkelijk en gevarieerd programma samengesteld voor het jaarlijkse najaarsconcert op zaterdag 23 november 2013. Violist Adriaan Stoet verleent dit keer zijn medewerking aan deze muzikale avond.

 

Het orkest speelt o.a. Luces y Sombras van Ferrer Ferran en Armenian Dances van Alfred Reed. Verder begeleidt het orkest Adriaan Stoet voor de pauze in het bekende Meditation uit "Thaïs" van Jules Massenet en Hongaarse dans nr. 5 van Johannes Brahms. Na de pauze wordt het orkest aangevuld met een combo en wordt een flitsend (rock)programma gepresenteerd met Adriaan Stoet in de hoofdrol.

Stoet

 

Violist Adriaan Stoet

Adriaan Stoet begon op 11-jarige leeftijd  met spelen. Nadat hij een talentvol violist bleek te zijn vertrok naar het conservatorium, waar hij studeerde bij Philipp Hirshhorn. Adriaan soleert regelmatig bij verschillende muziekgezel-schappen en doceert talenten op de door hem opgerichte Zwolse Vioolacademie van het conservatorium Zwolle.

 

 

Locatie: zalencentrum de Nieuwe Zweep, Klarenbeekseweg 93

Aanvang 20.00 uur,

Entree 7,50 euro (tot 18 jaar gratis)

Laatst aangepast op donderdag 12 februari 2015 23:46
 
« StartVorige12345VolgendeEinde »

Pagina 3 van 5