vrijdag, 15 dec 2017
You are here: Home Tijdlijn
Tijdlijn
Winterconcert Opleidingsorkest op 14 december. Afdrukken E-mailadres

PosterConcertOplOrk13C14

Na het fantastische optreden van het harmonieorkest is het nu de beurt aan het opleidingsorkest van Muziekvereniging Klarenbeek! Op 14 december 2013 zullen zij zich presenteren tijdens een eigen concert. Onder het motto 'Samen Sterk' zullen zij samen met het opleidingsorkest van Gorssel/Eefde optreden in Ons Gebouw aan de Woudweg in Klarenbeek. Tevens zullen de leerlingen laten horen wat ze op les hebben geleerd. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd. De toegang is gratis!

Datum: zaterdag 14 december
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Laatst aangepast op zondag 18 mei 2014 11:47
 
Multifunctioneel Centrum Klarenbeek Afdrukken E-mailadres

Er is een belangrijke mijlpaal behaald in het proces voor de bouw van het Multifunctionele centrum!

Afgelopen vrijdag 27 september is de Stichting beheer accommodatie SC Klarenbeek formeel bij de notaris gewijzigd in Stichting Multifunctioneel Centrum De Pauw.


Inhoudelijk is de verbintenis met de sportclub ontkoppeld en is de Stichting een orgaan geworden die samen met al de verenigingen, stichtingen en geïnteresseerden het nieuwe complex willen bouwen en daaraan vervolgens invulling willen geven.

Onderdeel van deze statutenwijziging is dat de Stichting een breder doel heeft gekregen die als volgt is geformuleerd:

De Stichting heeft tot doel de leefbaarheid te bevorderen in het dorp Klarenbeek door het ontwikkelen, realiseren en beheren van een Multifunctioneel Centrum (MFC) waar alle burgers van het dorp Klarenbeek hun plek vinden om elkaar te ontmoeten, informatie en advies te krijgen en zich te ontwikkelen en te recreëren;

Op basis van bovenstaande, de bestemmingsplan wijziging die 6 oktober vastgesteld wordt en de omgevingsvergunning die eind dit jaar verwacht wordt, gaan we vanaf februari 2014 starten met de bouw.

De samenwerkende instanties hebben dit project de naam “Grenzeloos ontmoeten door .... verbinden” gegeven.

Laatst aangepast op maandag 14 april 2014 06:11
 
Najaarsconcert op zaterdag 23 november met violist Adriaan Stoet Afdrukken E-mailadres

Aff131123

Muziekvereniging Klarenbeek heeft een aantrekkelijk en gevarieerd programma samengesteld voor het jaarlijkse najaarsconcert op zaterdag 23 november 2013. Violist Adriaan Stoet verleent dit keer zijn medewerking aan deze muzikale avond.

 

Het orkest speelt o.a. Luces y Sombras van Ferrer Ferran en Armenian Dances van Alfred Reed. Verder begeleidt het orkest Adriaan Stoet voor de pauze in het bekende Meditation uit "Thaïs" van Jules Massenet en Hongaarse dans nr. 5 van Johannes Brahms. Na de pauze wordt het orkest aangevuld met een combo en wordt een flitsend (rock)programma gepresenteerd met Adriaan Stoet in de hoofdrol.

Stoet

 

Violist Adriaan Stoet

Adriaan Stoet begon op 11-jarige leeftijd  met spelen. Nadat hij een talentvol violist bleek te zijn vertrok naar het conservatorium, waar hij studeerde bij Philipp Hirshhorn. Adriaan soleert regelmatig bij verschillende muziekgezel-schappen en doceert talenten op de door hem opgerichte Zwolse Vioolacademie van het conservatorium Zwolle.

 

 

Locatie: zalencentrum de Nieuwe Zweep, Klarenbeekseweg 93

Aanvang 20.00 uur,

Entree 7,50 euro (tot 18 jaar gratis)

Laatst aangepast op donderdag 12 februari 2015 23:46
 
Zomerconcert De Worp bij Deventer op 30 juni Afdrukken E-mailadres

WorpConcert2013

Op zondag 30 juni van 14.00 tot 16.00 uur sluit Muziekvereniging Klarenbeek o.l.v. Jos Pijnappel haar seizoen af met een zomers buitenconcert in het Worp-plantsoen bij Deventer. Vanwege de vele positieve geluiden van zowel het publiek als in de Stentor over ons concert vorig jaar, zijn we wederom uitgenodigd om op deze mooie locatie een concert te verzorgen. We doen ons best een gevarieerd programma te verzorgen met titels zoals o.a. El Torico de la Cuerda, James Bond 007, Abba en nog veel meer. De entree is gratis. U bent van harte welkom!

Het concert van Muziekvereniging Klarenbeek in het Worp-plantsoen is onderdeel van een serie zondagmiddagconcerten in de maanden mei t/m september 2013. Deze zondagmiddagconcerten worden gehouden ter gelegenheid van de ingebruikname van de nieuwe muziekkoepel in het plantsoen en worden georganiseerd door de stichting Muziekkoepel Worp-plantsoen.

Laatst aangepast op dinsdag 03 september 2013 07:43
 
Henk Savelkoel (1938-2013) Afdrukken E-mailadres
HenkSavelkoel2Op de ochtend van 4 mei hoorden wij het trieste bericht dat onze fluitist Henk Savelkoel in het bijzijn van zijn naaste dierbaren is overleden.

Wij verliezen in Henk niet alleen een actieve muzikant, maar zeker ook een sociaal betrokken persoon die aandacht had voor zijn medemuzikanten en het functioneren van de vereniging. Zijn aanwezigheid en betrokkenheid gaan we zeker missen.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

 

Bestuur, dirigent en leden van
Muziekvereniging Klarenbeek

 

Laatst aangepast op woensdag 02 oktober 2013 08:16
 
« StartVorige12345VolgendeEinde »

Pagina 3 van 5