woensdag, 13 dec 2017
You are here: Home Lid worden?
Lid worden? Afdrukken E-mailadres

Muziekvereniging Klarenbeek verwelkomt je graag als nieuw lid. Of je nu wel of geen ervaring hebt, je bent altijd welkom!

Ben je een beginnend muzikant, dan bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Er worden naast AMV cursussen, muzieklessen voor diverse instrumenten gegeven door vakbekwame docenten. Daarnaast kun je in groepsverband musiceren binnen het Aspirantenorkest en het Opleidingsorkest.

Gevorderde muzikanten kunnen afhankelijk van het niveau plaatsnemen in het Opleidingsorkest of Harmonieorkest van Muziekvereniging Klarenbeek. Het plaatsen van een muzikant binnen een orkest gaat altijd in overleg met dirigent en eventueel muziekdocent en ouders. Voor het Opleidingsorkest is het A-diploma vereist, voor het Harmonieorkest is het B-diploma één van de criteria. Meer informatie over de diverse orkesten vind je op deze site bij “de vereniging”.

Als lid betaalt u een verenigingscontributie. Hier komen eventuele les- en cursusgelden bovenop.

Om lid te worden van Muziekvereniging Klarenbeek kun je contact opnemen met het secretariaat.

Laatst aangepast op maandag 14 november 2011 10:03