donderdag, 14 dec 2017
You are here: Home Historie
Historie Afdrukken E-mailadres

Muziekvereniging Klarenbeek is in 2002 ontstaan uit een fusie van twee muziekverenigingen; muziekvereniging “Wilhelmina” en muziekvereniging “Amicitia”. Christelijke Muziekvereniging “Wilhelmina” is op 8 januari 1908 opgericht in Klarenbeek/ Oosterhuizen. Harmonieorkest “Amicitia” is op 1 oktober 1908 opgericht in Klarenbeek. Het dorp Klarenbeek had 2 grote muziekverenigingen. De 2 verenigingen hebben besloten hun krachten te bundelen en draagkracht te vergroten. Muziekvereniging Klarenbeek kent 2 orkesten en heeft ongeveer 100 actieve leden. De vereniging vormt het muzikaal kloppende hart van Klarenbeek en levert een belangrijke bijdrage aan het sociaal-culturele leven in de plaatselijke gemeenschap en in de regio.

Laatst aangepast op dinsdag 24 september 2013 12:36