woensdag, 21 feb 2018
You are here: Home Tijdlijn Tijdlijn-2011 Spetterend concert van de jeugdorkesten van Muziekvereniging Klarenbeek
Spetterend concert van de jeugdorkesten van Muziekvereniging Klarenbeek Afdrukken E-mailadres

Op 4 november 2011 geven de jeugdorkesten van Muziekvereniging Klarenbeek een zeer gevarieerd concert met een speciaal tintje. De dirigenten (resp. Ina Esselink en Giorgio Mediati) hebben een aantal thema’s bedacht en om deze thema's extra karakter te geven zijn er o.a. solisten, figuranten en gastoptredens…

flyer4nov2011


Om een klein tipje van de sluier op te lichten: zo zullen op deze avond twee jeugdige danskoppels van Wensink DanceMasters de orkesten begeleiden bij het thema ‘Dans’, treden er zangers/zangeressen op, en is er een DJ aanwezig...

In de pauze vindt een verloting plaats met mooie prijzen: o.a. seizoenkaarten voor de Apenheul, een uurtje trampolinespringen voor 10-20 personen bij Tom Cleton, bioscoopkaartjes, prijsjes van Intertoys, en nog veel meer!

De jonge muzikanten zijn in de leeftijdscategorie van 8-15 jaar oud. In het programma staat de jeugd centraal. Dit belooft een leuke avond te worden. Neem dus de kinderen mee en kom! De zaal is geopend vanaf 19.00uur en het concert begint om 19.30uur. De entree bedraagt € 2,50 en kinderen beneden de 16 jaar hebben gratis toegang. Het concert wordt gegeven in Ons Gebouw aan de Woudweg 119 in Klarenbeek.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Verhoog Muziek, JT.nl bioscopen, Mi Dushi, Cleton Sports, Markant, Koningin Juliana Toren, Intertoys, Oonk, Sligro, Stichting Muziektent Oranjepark, Laser Sensation, Copy Service Eclipse, De Nieuwe Zweep, Bakkerij Jan Stok. Supermarkt Imanse, Drogisterij Wansink en Zwembad De Schaek.
Zie ook deze link.

Laatst aangepast op maandag 06 oktober 2014 07:59