zaterdag, 16 dec 2017
You are here: Home Tijdlijn Tijdlijn-2012 Najaarsconcert op zaterdag 17 november 2012
Najaarsconcert op zaterdag 17 november 2012 Afdrukken E-mailadres

Op zaterdag 17 november 2012 om 20.00 uur geeft Muziekvereniging Klarenbeek haar jaarlijkse najaarsconcert in De Nieuwe Zweep te Klarenbeek. Onder leiding van dirigent Jos Pijnappel brengt het orkest een gevarieerd muzikaal programma ten gehore. Zo kunt u genieten van 'El Torico de la Cuerda' van Luis Serrano Alarcón, een prachtig werk met een Spaans karakter. Verder speelt het orkest 'Olympic Fanfare and Theme' van John Williams, 'Ruslan and Lyudmila' van Mikhail Glinka en 'Of Sailors and Whales' van W. Francis McBeth.

Na de pauze wordt het orkest aangevuld met een combo en zangeressen Nikki Jansen en Karin Brouwer.  Samen nemen zij u mee langs een repertoire van bekende muzikale werken, zoals ‘Vlieg met me mee’ van Trijntje Oosterhuis, ‘A night like this’ van Caro Emerald en ‘Valerie’ van Amy Winehouse. U bent van harte welkom!

Laatst aangepast op maandag 17 juni 2013 21:33