woensdag, 21 mrt 2018
You are here: Home

Welkom

Welkom op de website van Muziekvereniging Klarenbeek
Muziekvereniging Klarenbeek
De Vereniging Afdrukken E-mailadres

Muziekvereniging Klarenbeek is in 2002 ontstaan door de fusie van twee Klarenbeekse muziekverenigingen. Met ca. 90 actieve muzikanten, verdeeld over 2 orkesten, Harmonieorkest en Opleidingsorkest, vormt de vereniging het muzikaal kloppende hart van Klarenbeek en levert een belangrijke bijdrage aan het sociaal-culturele leven in de plaatselijke gemeenschap en in de regio.

advertentie

Podium nodig?

Huur podiumdelen bij Muziekvereniging Klarenbeek!


Laatst aangepast op dinsdag 06 september 2016 13:09
 
Rommelmarkt 2018 Afdrukken E-mailadres

De Rommelmarkt van Muziekvereniging Klarenbeek

Muziekvereniging Klarenbeek organiseert op zaterdag 26 mei 2018 de Rommelmarkt! De markt zal worden gehouden in en om het Multifunctioneel Centrum in Klarenbeek. Naast de kramen met onder andere kleding, antiek en speelgoed is er ook een kinderkleedjesmarkt waar kinderen tot 14 jaar aan mee kunnen doen en houden we de eerste editie van Heel Klarenbeek Bakt.

De voorbereidingen voor de rommelmarkt zijn inmiddels in volle gang. Binnenkort start de inzameling van spullen. Ook deze keer heeft de rommelmarktcommissie gekozen voor een aantal maandagavonden waarop u uw spullen kunt komen brengen. Dus, heeft u mooi servies en glaswerk dat u niet meer gebruikt, boeken die weg kunnen, goede stoelen waarvoor geen plek meer is, kinderspeelgoed dat over is, bloempotten waarvoor u geen bestemming hebt?  Bewaar het voor MVK en lever het dan in op één van de brengavonden. De eerste avond is maandag 19 maart, van 18.30-20.00 uur. Eerder is helaas niet mogelijk, omdat de vereniging dan nog geen opslagruimte tot haar beschikking heeft. De overige brengavonden zijn: 26 maart, 9 april, 16 april, 23 april en 14 mei.

Wilt u zich opgeven voor Heel Klarenbeek Bakt of willen uw kinderen op de kleedjesmarkt staan?
Kijk dan op

Heel Klarenbeek Bakt - reglement of

Kinderkleedjesmarkt - spelregels en voorwaarden

Heeft u vragen over de rommelmarkt of de brengavonden of wilt u bijvoorbeeld weten of we bepaalde goederen wel of niet aannemen?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Volg ons verder op Facebook!

Laatst aangepast op dinsdag 13 maart 2018 12:29
 
Concertconcours 15 november 2014 Afdrukken E-mailadres
F14B1501

Ons harmonieorkest behaalde op het concours in Enschede met 83 punten een mooie eerste prijs in de 2e divisie.
Trefwoorden van de driekoppige jury: enthousiaste uitvoering, mooie houtkleuren en met veel overtuiging gespeeld en, met van alle drie de juryleden een 8,5 voor de muzikale uitvoering van beide werken.
Laatst aangepast op zaterdag 14 januari 2017 08:15