Blazersklas 2019/2020

Wij gaan weer starten met de blazersklas! In de blazersklas krijgen kinderen in groepsverband muziekles waarbij de beginselen van het bespelen van een instrument en het lezen van noten wordt aangeleerd. Vanaf groep 5 kun je je opgeven voor de blazersklas.

De lessen zijn op vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur in de multizaal van het MFC te Klarenbeek (m.u.v. de vakanties). De cursus bestaat uit 12 lessen. We starten op vrijdag 8 november 2019 met het uitdelen van de instrumenten en eindigen begin februari 2020 met een concertje.

Het lesmateriaal en het instrument worden beschikbaar gesteld door de vereniging. Het instrument mag meegenomen worden naar huis om te oefenen. Als er vragen zijn over de keuze van een instrument, stel ze dan gerust via opleiding@muziekverenigingklarenbeek.nl.

De dirigent van de blazersklas is Gemma Scherpenzeel met hulp van een aantal ervaren muzikanten. De kosten voor de gehele cursus zijn € 50, daarnaast vragen we € 50 euro borg voor het instrument. Inschrijven kan tot en met vrijdag 1 november 2019.

Je kunt je inschrijven voor blazersklas door onderstaande gegevens te mailen naar opleiding@muziekverenigingklarenbeek.nl:

Aanmelding Blazersklas

Geboortedatum
Naam ouder
Straatnaam + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Instrument keuze: klarinet, dwarsfluit, saxofoon,trompet, bariton of trombone)